X
تبلیغات
رایتل
آشپزی اینترنتی
  
 آموزش پخت انواع غذاها و دسرها و سالادها
 
آرشیو
موضوع بندی
 
1386/03/07
کیک شاتوت

 

مواد لازم

یک و یک چهارم پیمانه

شاتوت

275 گرم

شکر

225 گرم

کره نرم شده

3 عدددرشت

تخم مرغ

نصف پیمانه

شیر

300 گرم

آرد

1 قاشق مرباخوری

بکینگ پودر

یک چهارم قاشق چای خوری

وانیل

طرز تهیه

ابتدا کره و شکررا با همزن هم می زنیم تا سفید شود . تخم مرغ ها را یک به یک اضافه کرده و هر کدام را با همزن به مدت 1 دقیقه هم می زنیم . وانیل را اضافه می کنیم . پس از زدن تخم مرغ ها ، دیگر از همزن استفاده نمی کنیم . سپس دو قاشق آرد را با بکینگ پودر الک کرده و با شاتوت خوب مخلوط می کنیم . می گذاریم یک دقیقه بماند . شیر و مابقی آرد را در سه نوبت ، یک در میان( یعنی مقداری شیر و مقداری آرد ) به این مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم . در ته قالب که قبلاً چرب کرده ایم، مقداری از این مواد می ریزیم( حدود 4 قاشق) سپس مخلوط شاتوت، آرد و بکینگ پودر را به مخلوط اول اضافه می کنیم . بعد این مواد را روی مواد قبلی در قالب می ریزیم.

دما

: 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت و یا درجه4 گازقالب : گرد با وسط برآمده

مدت زمان:

1 ساعت و 10 دقیقه پنجره: وسط فر

 

منبع: http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=1641

 


برای عضویت در خبرنامه این وبلاگ نام کاربری خود در سیستم بلاگ اسکای را وارد کنید
نام کاربری
 
تعداد بازدیدکنندگان : 273593


Powered by BlogSky.com

عناوین آخرین یادداشت ها