X
تبلیغات
رایتل
آشپزی اینترنتی
  
 آموزش پخت انواع غذاها و دسرها و سالادها
 
آرشیو
موضوع بندی
 
1386/03/13
حلوا با خرما

 

مواد لازم :

750 گرم

خرما

500 گرم

آرد

250 گرم

گردو کوبیده شده

250 گرم

کره یا روغن جامد

یک فنجان

پودر قند

طرز تهیه :

هسته خرما را گرفته و آن را چرخ کنید و سپس آرد و روغن را کاملاً تفت داده تاطلایی شود . بعد آن را از روی حرارت برداشته و گردوی کوبیده شده یا چرخ شده را با پودر قند و خرمای چرخ شده مخلوط کنید و خوب به هم بزنید و بعد آن را ورز دهید تا به صورت خمیر نسبتاً سفتی درآید و روغن پس بدهد .

سپس آن را در دیس گردی پهن کرده و روی آن را با پودر پسته ترئین کنید .

نکات تغذیه ای :

برخی از خواص خرما عبارتند از :

1- خرما به علت داشتن آهن ، در نیروبخشیدن به گلبولهای قرمز خون مؤثر است و برای کم خونی بسیار مفید است .

2- خرما با داشتن فسفر و منیزیم در تقویت اعمال فکری مؤثر است .

3- خرما غذایی است که هضمش آسان است .

4-خرما به علت دارا بودن ویتامین A در رشد و نگهداری کلسیم در بدن ضرورت دارد .

5 - خرما به علت دار بودن ویتامین B در تعادل اعصاب و تغذیه بدن ما نقش مهمی ایفا می کند .

این حلوا دارای 6962 کالری است که اگر توسط 10 نفر میل شود سهم هر فرد از کل انرژی ، 2/696 کالری خواهد بود.

 

منبع: http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=2269

 


برای عضویت در خبرنامه این وبلاگ نام کاربری خود در سیستم بلاگ اسکای را وارد کنید
نام کاربری
 
تعداد بازدیدکنندگان : 273415


Powered by BlogSky.com

عناوین آخرین یادداشت ها