X
تبلیغات
رایتل
آشپزی اینترنتی
  
 آموزش پخت انواع غذاها و دسرها و سالادها
 
آرشیو
موضوع بندی
 
1386/03/13
کیک فندقی

 

مواد لازم برای یک قالب مستطیل به طول 30 سانتیمتر

250 گرم

کره نرم شده

200 گرم

شکر

4 عدد

تخم مرغ

250 گرم

فندق چرخ کرده

250 گرم

آرد

1قاشق غذاخوری

وانیل

3 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر

2 قاشق غذاخوری

آب انگور

4 قاشق غذاخوری

پودر قند

کمی کره برای چرب کردن قالب

طرز تهیه:

قالب را چرب می کنیم. فر را قبلاً تا 175 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. کره را با شکر و وانیل می زنیم تا کف کند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه نموده بعد از هر تخم مرغ یک دقیقه باهمزن برقی می زنیم. سپس فندق را مخلوط کرده آرد و بیکینگ پودر را با هم الک می کنیم وبه تدریج با مایه مخلوط می نمائیم. در پایان آب انگور را اضافه می کنیم. خمیر را در قالب ریخته ودر طبقه دوم فر از پائین به مدت یکساعت و ده دقیقه قرار می دهیم. وقتی کیک سرد شد پودر قند را روی آن الک می نمائیم.

توصیه ما: برای کیک هائی که ارتفاع بلند دارند در اواخر پخت( 10 دقیقه قبل) یک خلال دندان تمیز یا یک کارد تمیز را در وسط کیک فرو می بریم اگر مایه به آن نچسبید کیک پخته است ، در غیر ان صورت کیک هنوز نپخته است.

نکات تغذیه ای:

این کیک 15 قطعه می شود ، هر قطعه حدود 400 کالری انرژی دارد. مغز فندق خوش طعم، مقوی و مغذی بوده و برای رشد نوجوانان مناسب است. مغز فندق به علت داشتن ویتامین های گروهB برایدرمان ضعف اعصاب، سستی و خمودی،هیجان و اضطراب بسیار مؤثر است.

 

منبع: http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=2431

 


برای عضویت در خبرنامه این وبلاگ نام کاربری خود در سیستم بلاگ اسکای را وارد کنید
نام کاربری
 
تعداد بازدیدکنندگان : 273390


Powered by BlogSky.com

عناوین آخرین یادداشت ها