آشپزی اینترنتی

آموزش پخت انواع غذاها و دسرها و سالادها

آشپزی اینترنتی

آموزش پخت انواع غذاها و دسرها و سالادها

سوپ شیر

 

مواد لازم ( برای 4 نفر) :

1لیوان شیر
1لیوان آب مرغ
یک دوم لیوان جعفری خرد شده
یک دوم لیوان جوی ریز
به مقدار کافی روغن مایع
1عدد پیاز متوسط خرد شده
2 عدد یا یک دوم قاشق غذا خوری گوجه فرنگی رنده شده یا رب گوجه فرنگی
2 عدد هویج رنده شده
به میزان کافی نمک

طرز تهیه:

پیاز را مقداری در روغن تفت دهید، جو را با مقداری آب بپزید، سپس پیاز داغ، آب مرغ،  شیر، هویج، نمک و جعفری را به
آن اضافه کنید. 5 دقیقه قبل از طبخ کامل، گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا بپزد.

نکات تغذیه ای:

سوپ شیرمملو ازمواد پروتئینی، ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن است و برای بیمارانی که دوره نقاهت را می گذرانند و زنان باردار وشیرده، کودکان، نوجوانان و سالمندان غذای مناسبی است.

کل انرژی غذا 325 کالری است  و اگر توسط 4 نفر میل شود ، سهم هر فرد 81 کالری است.

 

منبع: http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=2471

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد