X
تبلیغات
رایتل
آشپزی اینترنتی
  
 آموزش پخت انواع غذاها و دسرها و سالادها
 
آرشیو
موضوع بندی
 
1386/04/02
ته چین گوشت

 

مواد لازم:

 یک و نیم کیلو برنج
 یک و نیم کیلو  گوشت گوسفند
 یک پیمانه رب انار

2 عدد کاملاً خرد شده

 پیاز
 یک قاشق سوپخوری  زیره
یک و نیم پیمانه کره آب کرده
 به قدر دلخواه نمک و فلفل

طرز تهیه:

گوشت را به صورت چند تکه و یا درسته در رب انار، پیاز، نمک ، فلفل و ادویه مخلوط شده قرار می دهیم تا 24 ساعت گوشت در رب انار بماند و ترشی رب انار را جذب کند. برنج را طبق روشهای قبلی می شوییم و آن را آنقدر می پزیم که مغز برنج کمی پخته شود و پس از آبکش کردن برنج، در ته قابلمه یک قاشق سوپخوری روغن می ریزیم و یک سوم برنج را در قابلمه می ریزیم و کمی زیره می پاشیم و گوشت را در لای برنج قرار می دهیم و دو سوم برنج را روی آن ریخته و بقیه زیره را روی برنج می پاشیم. کره آب کرده را با یک فنجان آب داغ مخلوط کرده و روی برنج می دهیم و سپس قابلمه را روی حرارت کاملاً ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم تا ته چین 4-5 ساعت روی حرارت بماند و به این صورت گوشت بپزد و برنج نیز دم بکشد . در صورت تمایل می توانید سس باقی مانده گوشت را هم روی گوشت بریزید . به جای رب انار از رب آلو هم می توانید استفاده کنید .

نکات تغذیه ای :

این ته چین خوشمزه، غذای محلی و سنتی استان سمنان می باشد و شما می توانید این ته چین را با سبزی پلو هم بپزید.

زیره سیاه خاصیت ضد نفخ دارد. همچنین باعث افزایش متابولیسم بدن می شود، به همین دلیل مصرف عرق زیره در برخی از رژیم های لاغری توسط متخصص تغذیه توصیه می شود.

زیره سیاه از درد قاعدگی می کاهد. نتایج پژوهش ها در مشهد نشان داد که مصرف کپسول " زیره سیاه " میتواند به اندازه مصرف یک کپسول مسکن قوی " مفنامیک اسید " در کاهش درد قاعدگی زنان مؤثر واقع شود .

 

منبع: http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=5334

 


برای عضویت در خبرنامه این وبلاگ نام کاربری خود در سیستم بلاگ اسکای را وارد کنید
نام کاربری
 
تعداد بازدیدکنندگان : 273390


Powered by BlogSky.com

عناوین آخرین یادداشت ها