X
تبلیغات
رایتل
آشپزی اینترنتی
  
 آموزش پخت انواع غذاها و دسرها و سالادها
 
آرشیو
موضوع بندی
 
1386/04/03
خورش مرغ ترش( مازندرانی)

 

مواد لازم:

 یک عدد

مرغ متوسط

یک کیلو

سبزی شامل (جعفری- تره- کمی شنبلیله- گشنیز و نعنا)

یک دوم فنجان

لوبیا سفید

2 قاشق سوپخوری

پیاز سرخ شده

دو سوم فنجان

آبلیمو یا آب نارنج

یک دوم فنجان

مغز گردوی چرخ شده

4-3 حبه

سیر

به قدردلخواه

نمک و فلفل

به قدر کافی

روغن

طرز تهیه:

مرغ را چند تکه کرده و آن را همراه پیاز کمی سرخ می کنیم. سبزی خرد شده را کمی سرخ کرده و گردو را به آن اضافه می کنیم. بعد از کمی تفت دادن آن را به مرغ اضافه کرده و می گذاریم با 2 لیوان آب ، نمک و فلفل بپزد. سپس لوبیای پخته شده ، آبلیمو یا آب نارنج ، سیر را به خورش اضافه کرده و صبر می کنیم تا جا بیفتد و تقریباً کم آب شود. پس از آماده شدن خورش، آن را در ظرف کشیده و یک یا دو قاشق زرشک شسته شده را با کمی روغن تفت می دهیم و برای تزیین خورش، روی آن می ریزیم.

یادآوری:

1- سبزی های خورش مرغ ترش را طوری انتخاب کنید که مقدار جعفری بیشتر از تره و مقدار تره بیشتر از گشنیز باشد. مقدار نعنا کم باشد. نعنا هم باعث معطرشدن خورش می شود و هم ضد نفخ می باشد.

 در ضمن سرخ کردن زیاد سبزی باعث تلخی خورش شده و عطر، طعم و  ویتامین آن را هم از بین می برد.

2- موقع خرد کردن سبزی همیشه بگذارید آب سبزی کاملاً خشک شود تا به راحتی بتوانید آن را خرد کنید.

3- اگر دوست داشته باشید می توانید یک فنجان آب انار تازه نیز در هنگام پخت خورش به آن اضافه کنید.

 

منبع: http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=5705

 


برای عضویت در خبرنامه این وبلاگ نام کاربری خود در سیستم بلاگ اسکای را وارد کنید
نام کاربری
 
تعداد بازدیدکنندگان : 273415


Powered by BlogSky.com

عناوین آخرین یادداشت ها