مواد لازم:
نیم کیلوگرم( اگر با استخوان بود 750 گرم) |
گوشت گوسفند |
نیم کیلوگرم |
سبزی( شامل تره، جعفری و نعنا) |
نیم کیلوگرم |
گوجه سبز |
4 قاشق سوپخوری |
پیاز سرخ شده |
به اندازه لازم |
ادویه(زردچوبه- زعفران و خیلی کم دارچین) |
به اندازه لازم |
نمک و فلفل |
به اندازه لازم |
روغن |
طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم. سپس آن را با پیاز سرخ کرده و با 4-3 لیوان آب می گذاریم بپزد. سبزی را تمیز کرده و می شوییم. آب آن که رفت، ریز خرد کرده و با روغن سرخ می کنیم. سپس به گوشت اضافه کرده و می گذاریم تا خورش جا بیفتد( حرارت ملایم باشد تا گوشت و سبزی کاملاً بپزند). سپس نمک، فلفل و گوجه سبز را به آن اضافه کرده و می گذاریم بپزند. برای ترشی خورش از آبلیمو یا آبغوره می توان استفاده کرد.
منبع: http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=6581