آشپزی اینترنتی

آموزش پخت انواع غذاها و دسرها و سالادها

آشپزی اینترنتی

آموزش پخت انواع غذاها و دسرها و سالادها

خورش گوجه سبز

 

مواد لازم:

نیم کیلوگرم( اگر با استخوان بود 750 گرم)

گوشت گوسفند

نیم کیلوگرم

سبزی( شامل تره، جعفری و نعنا)

نیم کیلوگرم

گوجه سبز

4 قاشق سوپخوری

پیاز سرخ شده

به اندازه لازم

ادویه(زردچوبه- زعفران و خیلی کم دارچین)

به اندازه لازم

نمک و فلفل

به اندازه لازم

روغن

طرز تهیه:

گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم. سپس آن را با پیاز سرخ کرده و با 4-3 لیوان آب می گذاریم بپزد. سبزی را تمیز کرده و می شوییم. آب آن که رفت، ریز خرد کرده و با روغن سرخ می کنیم. سپس به گوشت اضافه کرده و می گذاریم تا خورش جا بیفتد( حرارت ملایم باشد تا گوشت و سبزی کاملاً بپزند). سپس نمک، فلفل و گوجه سبز را به آن اضافه کرده و می گذاریم بپزند. برای ترشی خورش از آبلیمو یا آبغوره می توان استفاده کرد.

 

منبع: http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=6581

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد