X
تبلیغات
وکیل جرایم سایبری
آشپزی اینترنتی
  
 آموزش پخت انواع غذاها و دسرها و سالادها
 
آرشیو
موضوع بندی
 
1386/04/03
دلمه کلم

 

مواد لازم:

برگ کلم 5 عدد بزرگ
برنج پخته یک پیمانه پلوپز
کشمش  2 قاشق غذاخوری
بادام  2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی  2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 2 عدد
آب مرغ یک فنجان
لپه پخته شده یک پیمانه پلوپز
کره 50 گرم

مواد لازم برای سس ماست:

جعفری و گشنیز خرد شده دو پیمانه
ماست چکیده سه چهارم پیمانه

طرز تهیه :

برگ های کلم را داخل آب جوش به مدت 10 دقیقه می جوشانیم .

کره را به همراه ، بادام ، کشمش ، رب گوجه فرنگی ، پیاز ، لپه و برنج  درون یک تابه تفت می دهیم . مواد را داخل برگ های کلم گذاشته و برگ ها را از اطرف جمع می کنیم .  دلمه ها را داخل آب مرغ قرار داده و تا زمانی که آب مرغ کاملا تمام شود ، آنها را می پزیم. سپس دلمه ها را داخل ظرفی چیده و بقیه آب مرغ را روی آنها می ریزیم .

این دلمه را می توانید با سس ماست نیز سرو کنید. برای تهیه سس ماست، ماست چکیده را با جعفری و گشنیز خوب مخلوط می کنیم .

نکات تغذیه ای :

انواع کلم غنی از ویتامینC،A و اسید فولیک هستند  و نیز دارای املاحی چون فسفر ، سولفور، کلسیم و سدیم هستند. فولات موجود در کلم برای زنان باردار مفید است و نیز باعث پیشگیری از بیماری های قلبی – عروقی می شود.

از خواص مهم کلم می توان به ملین بودن آن اشاره کرد که در رفع یبوست موثر است.

همچنین به علت دارا بودن ویتامینC ، بتاکاروتن و ایندول در پیشگیری از سرطان نقش دارد.

* تذکر : افرادی که مبتلا به گواتر هستند بایستی از خوردن کلم پرهیز کنند زیرا بعضی از مواد موجود در کلم از جذب ید توسط غده تیروئید جلوگیری می کند.

 

منبع: http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=7277

 


برای عضویت در خبرنامه این وبلاگ نام کاربری خود در سیستم بلاگ اسکای را وارد کنید
نام کاربری
 
تعداد بازدیدکنندگان : 273952


Powered by BlogSky.com

عناوین آخرین یادداشت ها