X
تبلیغات
رایتل
آشپزی اینترنتی
  
 آموزش پخت انواع غذاها و دسرها و سالادها
 
آرشیو
موضوع بندی
 
1386/04/03
میرزا قاسمی

 

مواد لازم:

10عدد

بادنجان متوسط

 5 عدد

تخم مرغ

یک بوته

سیر

یک کیلو

گوجه فرنگی

200 گرم

کره یا روغن
به مقدار دلخواه زردچوبه و نمک و فلفل
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

طرز تهیه:

بادنجان ها را پس از شستن روی شعله پخش کن قرار می دهیم تا با شعله ی ملایم کباب شوند. بعد آنها را ساطوری کرده و سیر را هم خرد و یا رنده می کنیم و کمی در روغن تفت می دهیم. بادنجان ها را هم تفت می دهیم تا به روغن بیفتند. سپس نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم. گوجه فرنگی ها را پوست گرفته، خُرد می کنیم و به بادنجان ها اضافه می کنیم .

صبر می کنیم تا میرزا قاسمی به روغن بیفتد. در این مرحله تخم مرغ ها را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا تخم مرغ ها خود را بگیرند.

این غذای خوشمزه و لذیذ آماده خوردن است.

 

منبع: http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=7497

 


برای عضویت در خبرنامه این وبلاگ نام کاربری خود در سیستم بلاگ اسکای را وارد کنید
نام کاربری
 
تعداد بازدیدکنندگان : 273359


Powered by BlogSky.com

عناوین آخرین یادداشت ها