X
تبلیغات
رایتل
آشپزی اینترنتی
  
 آموزش پخت انواع غذاها و دسرها و سالادها
 
آرشیو
موضوع بندی
 
1386/04/03
آش رشته با آب گوجه فرنگی

 

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده

نیم کیلو

پیاز رنده شده

یک فنجان

پیاز داغ

یک فنجان

سبزی آش شامل: تره، جعفری، گشنیز، اسفناج

یک کیلو

رشته آشی

350 گرم

آرد

2 قاشق سوپخوری

حبوبات( نخود، لوبیاچیتی و عدس)

از هر کدام یک فنجان

گوجه فرنگی

3 کیلو

سیر داغ و نعناع داغ

2 تا 3 قاشق سوپخوری

سرکه

به مقدار دلخواه

نمک و فلفل و زردچوبه

به قدرلازم

طرزتهیه:

 حبوبات را که قبلاً شسته و خیس کرده اید بگذارید بپزد. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و گوشت را به شکل کوفته ریزه درست کنید و با پیاز داغ به حبوبات در حال پخت اضافه کنید. سپس سبزی شسته شده و خرد شده را هم اضافه کنید. گوجه فرنگی ها را پس از شستن از وسط نصف کرده، هسته آنها را بگیرید و در صافی بریزید. بعد گوجه فرنگی ها را رنده کرده و پوست آن را کنار بگذارید . گوجه فرنگی رنده شده را با آرد مخلوط کرده و به حبوبات پخته شده اضافه کنید. رشته را هم بریزید تا با شعله ملایم بپزد و آش جا بیفتد. سعی کنید آش را به ملایمت هم بزنید تا رشته ها له نشده و آش ته نگیرد. پس از آماده شدن آش آن را در ظرف بزرگی ریخته و سطح آن را با سیر داغ و نعناع داغ تزئین کنید. موقع سرو آش می توانید آن را با کمی سرکه میل کنید که خوشمزه تر می شود.

یاد آوری:

چون عدس زودتر از نخود و لوبیا می پزد، باید عدس را بعد از نیم پز شدن آنها اضافه کنیم تا عدس له نشود.

 

منبع: http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=8820

 


برای عضویت در خبرنامه این وبلاگ نام کاربری خود در سیستم بلاگ اسکای را وارد کنید
نام کاربری
 
تعداد بازدیدکنندگان : 273390


Powered by BlogSky.com

عناوین آخرین یادداشت ها