مواد لازم:
گوشت چرخ کرده |
نیم کیلو |
پیاز رنده شده |
یک فنجان |
پیاز داغ |
یک فنجان |
سبزی آش شامل: تره، جعفری، گشنیز، اسفناج |
یک کیلو |
رشته آشی |
350 گرم |
آرد |
2 قاشق سوپخوری |
حبوبات( نخود، لوبیاچیتی و عدس) |
از هر کدام یک فنجان |
گوجه فرنگی |
3 کیلو |
سیر داغ و نعناع داغ |
2 تا 3 قاشق سوپخوری |
سرکه |
به مقدار دلخواه |
نمک و فلفل و زردچوبه |
به قدرلازم |
طرزتهیه:
حبوبات را که قبلاً شسته و خیس کرده اید بگذارید بپزد. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و گوشت را به شکل کوفته ریزه درست کنید و با پیاز داغ به حبوبات در حال پخت اضافه کنید. سپس سبزی شسته شده و خرد شده را هم اضافه کنید. گوجه فرنگی ها را پس از شستن از وسط نصف کرده، هسته آنها را بگیرید و در صافی بریزید. بعد گوجه فرنگی ها را رنده کرده و پوست آن را کنار بگذارید . گوجه فرنگی رنده شده را با آرد مخلوط کرده و به حبوبات پخته شده اضافه کنید. رشته را هم بریزید تا با شعله ملایم بپزد و آش جا بیفتد. سعی کنید آش را به ملایمت هم بزنید تا رشته ها له نشده و آش ته نگیرد. پس از آماده شدن آش آن را در ظرف بزرگی ریخته و سطح آن را با سیر داغ و نعناع داغ تزئین کنید. موقع سرو آش می توانید آن را با کمی سرکه میل کنید که خوشمزه تر می شود.
چون عدس زودتر از نخود و لوبیا می پزد، باید عدس را بعد از نیم پز شدن آنها اضافه کنیم تا عدس له نشود.
منبع: http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=8820