آشپزی اینترنتی

آموزش پخت انواع غذاها و دسرها و سالادها

آشپزی اینترنتی

آموزش پخت انواع غذاها و دسرها و سالادها

کتلت ماهی

 

مواد لازم برای تهیه مایونز خردل :

سس مایونز  دوسوم لیوان
آب  1 قاشق سوپخوری
پودرخردل  2 قاشق مرباخوری
پیازچه خردشده  یک سوم لیوان

مواد لازم برای تهیه کتلت :

پیاز متوسط (ساطوری شده) 1 عدد (حدود 150 گرم)
سیر رنده شده  2 حبه
ماهی 500 گرم
خرده های وسط نان باگت  105 گرم یا 5/1 لیوان معمولی
تخم مرغ 1 عدد
رنده پوست لیمو  2-1 قاشق سوپخوری
آب لیمو  یک قاشق سوپخوری
روغن مایع مخصوص سرخ کردنی  به اندازه لازم

طرز تهیه :

در یک ماهیتابه روغن را داغ کرده، پیاز و سیر را اضافه می کنیم . مرتب آن را هم می زنیم تا پیاز نرم شود. سپس مواد را از روی حرارت برداشته تا سرد شود. استخوان های ماهی  را گرفته و در داخل غذاساز می ریزیم تا به طور کامل نرم شود.

پیاز، سیر، ماهی ، خرده های نان ، تخم مرغ  ، رنده پوست لیمو و آب لیمو را در یک کاسه بزرگ ریخته ، مخلوط می کنیم و ورز می دهیم.

مخلوط فوق را به 8 قسمت تقسیم کرده و به صورت گرد درمی آوریم. در ماهیتابه دیگری روغن را داغ کرده و کتلت ها را سرخ می کنیم و پس از آماده شدن با سس مایونز خردل که تهیه کرده ایم، سرو می کنیم.

برای تهیه مایونز خردل همه مواد آن را با هم مخلوط می کنیم.

نکات :

- از ماهی ای استفاده کنید که گوشت آن به راحتی از استخوان جدا شود.

- برای تهیه این کتلت از وسط نان باگتی استفاده کنید که یک روز بیرون یخچال مانده است و با فشار دست بصورت پودر درآمده است.

 

منبع: http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=10849

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد