کله جوش

 

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز رنده شده  نصف فنجان
 گردوی خرد شده نصف فنجان
کشک سائیده  2 فنجان
پیاز سرخ شده  2 قاشق سوپخوری
نعنا خشک  یک قاشق سوپخوری
زرد چوبه  یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل  به مقدار کافی

طرز تهیه :

گوشت ، پیاز ، کمی فلفل ، نمک و یک قاشق چای خوری زرد چوبه را به خوبی مخلوط کرده و کوفته های ریزی درست می کنیم . کوفته ها آن را با 2 قاشق سوپ خوری روغن کمی سرخ می کنیم و نعناع را کمی با آنها تفت می دهیم . سپس دو فنجان آب به آن اضافه می کنیم و با پیاز داغ می گذاریم چند جوش بزند تا آب آن نصف شود. سپس کشک  را به آن اضافه کرده و بعد از چند بار جوشیدن، گردو  را هم در آن می ریزیم . سپس آن را در ظرف کشیده و در صورت تمایل کمی هم گردو روی آن می پاشیم .

 

منبع: http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=11277