حلوا با خرما | ||||||||||
مواد لازم :
طرز تهیه : هسته خرما را گرفته و آن را چرخ کنید و سپس آرد و روغن را کاملاً تفت داده تاطلایی شود . بعد آن را از روی حرارت برداشته و گردوی کوبیده شده یا چرخ شده را با پودر قند و خرمای چرخ شده مخلوط کنید و خوب به هم بزنید و بعد آن را ورز دهید تا به صورت خمیر نسبتاً سفتی درآید و روغن پس بدهد . سپس آن را در دیس گردی پهن کرده و روی آن را با پودر پسته ترئین کنید . نکات تغذیه ای : برخی از خواص خرما عبارتند از : 1- خرما به علت داشتن آهن ، در نیروبخشیدن به گلبولهای قرمز خون مؤثر است و برای کم خونی بسیار مفید است . 2- خرما با داشتن فسفر و منیزیم در تقویت اعمال فکری مؤثر است . 3- خرما غذایی است که هضمش آسان است . 4-خرما به علت دارا بودن ویتامین A در رشد و نگهداری کلسیم در بدن ضرورت دارد . 5 - خرما به علت دار بودن ویتامین B در تعادل اعصاب و تغذیه بدن ما نقش مهمی ایفا می کند . این حلوا دارای 6962 کالری است که اگر توسط 10 نفر میل شود سهم هر فرد از کل انرژی ، 2/696 کالری خواهد بود.
منبع: http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=2269
|