بنیه آناناس | ||||||||||||||||||||
(یک دسر خوشمزه)
مواد لازم:
طرز تهیه: حلقه های آناناس را به شکرآغشته کرده، سپس مایع خمیررا در شیرداغ حل می کنیم تا پف کند. تخم مرغ ها، نمک ، ماء الشعیر، عرق بهار نارنج یا وانیل و آرد را به مایع خمیر پف کرده اضافه می کنیم و آن را خوب به هم می زنیم تا صاف ویکدست شود. بعد از 15 دقیقه آناناس را در مایع بنیه قرار می دهیم و آنها را در روغن داغ شده سرخ می کنیم و روی آنها کمی پودر قند می پاشیم. نکات تغذیه ای: آناناس میوه ای خوش طعم، گوارا و معطر است، به همین دلیل در خوراکی های مختلف به صورت دسر، بستنی و شیرینی به کار می رود. این میوه کار هضم را تسریع می کند ، زیرا شامل آنزیمی به نام بروملین است که ترشح اسید معده را تقویت کرده وبه هضم پروتئین کمک می کند. در بعضی نقاط، آناناس را اغلب در آخر هر وعده غذا به عنوان یک هضم کننده می خورند. عصاره آناناس برای درمان بی اشتهایی و سوء گوارش موثر است.
منبع: http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=2306
|