سوپ فلفل ( 8 نفر )

 

زمان آماده سازی : 20 دقیقه

زمان پخت : 15 دقیقه

750 گرم گوجه فرنگی خرد شده  

 1 قاشق چایخوری شکر

250 گرم هویج خرد شده           

 1 قاشق چایخوری سس فلفل

3 عدد پیازچه کاملا خرد شده   

1 قاشق غذاخوری روغن

1 عدد فلفل دلمه ای ( خلال شده )     

0/5  قاشق چایخوری سس تند

1 عدد پیاز خرد شده      

3/4 پیمانه رنده شده ( پنیر پیتزا )

1 عدد کنسرو نخود         

نمک به مقدار کافی

1 پیمانه شیر که با یک قاشق غذاخوری آرد ذرت مخلوط شود

5 پیمانه آب به گوجه فرنگی و هویج افزوده و آنها را تحت فشار بپزید ( زود پز) و بعد آن را سرد و صاف نمایید .

کره را روی شعله ملایم ذوب کرده، فلفل و پیاز را در آن تفت دهید سپس نخود پخته شده را به آن افزوده و داخل سوپ صاف شده بریزید و بهم بزنید . بعد شیر ، آرد ذرت ، ‌نمک ، شکر ، پیازچه ها و سسهای تند را نیز به آن افزوده و روی شعله ملایم بجوشانید اگر خیلی غلیظ شده بود می توانید به آن کمی آب اضافه کنید .

با پنیر رنده شده آنرا تزئین کرده و به صورت داغ سرو نمایید .

نکات تغذیه ای :

فلفل سبز یکی از سبزیجاتی است که دارای میزان بالایی از vit C  است . پس این سوپ خوشمزه را درزمستان بخورید که به تخفیف عوارض سرماخوردگی کمک می کند . ضمنا این سوپ یک غذای مناسب برای گیاه خوارن ونیز سالمندان است .

 

منبع: http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=1648