سوپ فلفل ( 8 نفر ) | |
زمان آماده سازی : 20 دقیقهزمان پخت : 15 دقیقه 750 گرم گوجه فرنگی خرد شده 1 قاشق چایخوری شکر 250 گرم هویج خرد شده 1 قاشق چایخوری سس فلفل 3 عدد پیازچه کاملا خرد شده 1 قاشق غذاخوری روغن 1 عدد فلفل دلمه ای ( خلال شده ) 0/5 قاشق چایخوری سس تند 1 عدد پیاز خرد شده 3/4 پیمانه رنده شده ( پنیر پیتزا ) 1 عدد کنسرو نخود نمک به مقدار کافی 1 پیمانه شیر که با یک قاشق غذاخوری آرد ذرت مخلوط شود 5 پیمانه آب به گوجه فرنگی و هویج افزوده و آنها را تحت فشار بپزید ( زود پز) و بعد آن را سرد و صاف نمایید . کره را روی شعله ملایم ذوب کرده، فلفل و پیاز را در آن تفت دهید سپس نخود پخته شده را به آن افزوده و داخل سوپ صاف شده بریزید و بهم بزنید . بعد شیر ، آرد ذرت ، نمک ، شکر ، پیازچه ها و سسهای تند را نیز به آن افزوده و روی شعله ملایم بجوشانید اگر خیلی غلیظ شده بود می توانید به آن کمی آب اضافه کنید . با پنیر رنده شده آنرا تزئین کرده و به صورت داغ سرو نمایید . نکات تغذیه ای :فلفل سبز یکی از سبزیجاتی است که دارای میزان بالایی از vit C است . پس این سوپ خوشمزه را درزمستان بخورید که به تخفیف عوارض سرماخوردگی کمک می کند . ضمنا این سوپ یک غذای مناسب برای گیاه خوارن ونیز سالمندان است .
منبع: http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=1648
|