املت تن ماهی | ||||||||||||||
مواد لازم برای 5-4 نفر :
طرز تهیه: روغن را در ماهیتابه داغ کرده، پیاز را کمی تفت دهید. سیر را به صورت حلقه های باریک درآورده، با پیاز کمی تفت دهید. پوست گوجه فرنگی ها را گرفته ( اگرهسته آنها راخارج کنید بهتر است) و به صورت حلقه حلقه بریده، روی پیاز قراردهید . در ماهیتابه را بگذارید تا گوجه فرنگی ها به روغن بیفتد. مقداری نمک و فلفل روی گوجه فرنگی بپاشید( چون تن ماهی به حد کافی نمک دارد، در پاشیدن نمک احتیاط کنید). تن ماهی را روی گوجه فرنگی بچینید و تخم مرغ ها را یکی یکی روی آن بشکنید. روی تخم مرغ کمی فلفل سیاه بریزید ، پس از اینکه تخم مرغ خودش را گرفت، املت آماده خوردن شده است. نکات تغذیه ای : تن ماهی به عنوان یک غذاهای دریایی سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع مفید برای بدن است. همچنین منبع خوبی از فسفر و کلسیم می باشد. این املت در کل دارای 1133 کالری می باشد که اگر توسط 4 تا 5 نفر خورده شود، سهم هر فرد از این مقدار انرژی 252 کالری خواهد بود.
منبع: http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=2718
|