میرزا قاسمی | ||||||||||||||
مواد لازم:
طرز تهیه: بادنجان ها را پس از شستن روی شعله پخش کن قرار می دهیم تا با شعله ی ملایم کباب شوند. بعد آنها را ساطوری کرده و سیر را هم خرد و یا رنده می کنیم و کمی در روغن تفت می دهیم. بادنجان ها را هم تفت می دهیم تا به روغن بیفتند. سپس نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم. گوجه فرنگی ها را پوست گرفته، خُرد می کنیم و به بادنجان ها اضافه می کنیم . صبر می کنیم تا میرزا قاسمی به روغن بیفتد. در این مرحله تخم مرغ ها را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا تخم مرغ ها خود را بگیرند. این غذای خوشمزه و لذیذ آماده خوردن است.
منبع: http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=7497
|