خورش ماست | ||||||||||||
مواد لازم :
طرز تهیه: گوشت را به قطعات کوچک خرد کنید و تفت دهید. سپس پیاز سرخ شده و نمک را به آن افزوده و به همراه حدود 2 لیوان آب بگذارید تا کاملاً بپزد، طوری که بعد از پخته شدن کمی آب داشته باشد. زعفران ساییده ، کمی نمک و فلفل را به آن اضافه کنید . چند جوش که زد ، ماست را خوب هم بزنید تا کاملاً صاف شود و داخل خورش اضافه کرده و مخلوط کنید . بعد از اینکه ماست را به خورش اضافه کردید ، خورش نباید بجوشد و همین که ماست گرم شود ، کافی است. توجه : این خورش را می توان با گوشت پخته کوبیده شده یا گوشت مرغ نیز درست کرد.( برای این مقدار خورش، یک کیلو مرغ کافی است). افزودن گشنیز به این خورش اختیاری است.
منبع: http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=7825
|