پته مرغ

 


یک نوع غذای ساده با مزه ی تند است ولی در صورت دلخواه می توان از فلفل کمتری استفاده کرد.

مواد لازم:

سینه مرغ چرخ شده 500 گرم
فلفل دلمه ی خرد شده  1 عدد متوسط
سیر خرد شده  4 حبه
برگ گشنیز خرد شده  نصف لیوان
فلفل تند کوچک خرد شده  2 عدد
تخم مرغ  1 عدد
مغز نان باگت  5/1 لیوان
پوست لیموی رنده شده   2 قاشق مرباخوری
پیازچه خرد شده  4 قاشق سوپ خوری
نمک به مقدار کافی
روغن برای سرخ کردن  به مقدار لازم

طرز تهیه:

سینه مرغ، فلفل ، سیر، برگ گشنیز و خرده های نان را به همراه تخم مرغ  در غذا ساز بریزید تا به طور کامل مخلوط شود. سپس این مواد را با پیازچه، پوست لیموی رنده شده و نمک مخلوط کنید.

به دستتان کمی آرد بزنید تا مواد مخلوط شده به دستتان نچسبد. سپس کمی از مخلوط برداشته و به شکل دایره درآورید و در روغن سرخ کنید.

برای تهیه سس این غذا ، سس گوجه فرنگی را با آب لیمو، سیر و فلفل قرمز تند به طور کامل مخلوط کنید و بعد از سرخ کردن، موقع سرو غذا کمی از این سس روی پته ها بریزید.

با مرغ می توان خورش ، سوپ ، کتلت ، قاطی پلو  ، غذاهای رژیمی  و حتی غذاهای خارجی  نیز تهیه کرد.

 

منبع: http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=10332