![]() |
پیش از این نحوه تهیه چند نوع شیرینی را آموختید ، حال بهتر است این کیک جدید را نیز امتحان کنید وازخوردن آن لذت ببرید . تا بحال کیک هویج خورده اید؟ فکر نمی کنم پس این دستور را که از یادداشتهای یک آشپز قابل ایرانی برداشته شده بیاموزید و این کیک را که درهیچ شیرینی فروشی ای وجود ندارد تهیه کنید.
200 گرم |
آرد |
250 گرم |
شکر |
5عدد |
تخم مرغ |
100 گرم |
گردو |
یک لیوان |
روغن مایع |
1 قاشق چایخوری |
دارچین |
نصف قاشق چایخوری |
جوزهندی |
نصف قاشق چایخوری |
میخک |
نصف قاشق چایخوری |
نمک |
1 لیوان ( می توانید از 1 لیوان سیب و هویج رنده شده استفاده کنید) |
هویج رنده شده |
3قاشق سوپخوری |
شیر |
3 قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر |
تخم مرغها را با شکر، روغن و نمک مخلوط کرده و با سرعت زیاد خوب می زنیم، شیر را در این مخلوط ریخته بههم می زنیم، آرد و بیکینگ پودر و جوز هندی و میخک و دارچین را کم کم درمایع کیک ریخته مخلوط می کنیم و درآخرکارهویج و گردو را اضافه می کنیم ( این مایع را می توانیم یکجا در قالب بزرگ یا در دو قالب بریزیم) ته قالب مورد نظر را چرب کرده و کمی آرد می پاشیم. سپس مایع کیک را در قالب ریخته و درحرارت 350 درجه فارنهایت( 175 درجه سانتی گراد) 35 الی 45 دقیقه در قسمت پائین فر قرار می دهیم تا کیک بپزد سپس بعد از پختن ، کیک را از فر خارج کرده وپس از سرد شدن از قالب بیرون می آوریم. روی کیک را می توان با کرم ، خامه و یا گردو تزئین کرد.
کیکی که از مواد یاد شده تهیه شود ، دارای 4130 کالری انرژی است پس اگر فردی با شرایط معمولی باشید می توانید یک برش کوچک از آنرا میل کنید. این کیک یک عصرانه خوش مزه و بسیار مفید با طعم شیرینی طبیعی برای کودکان ، خصوصا کودکان کم اشتها است.
منبع: http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=1772