3 عدد |
زرده تخم مرغ |
150 گرم |
پودرقند |
یک فنجان |
مغز گردوی خشک شده |
یک قاشق مرباخوری |
آرد |
یک قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر |
کمی |
هل یا وانیل |
زرده تخم مرغ ها را به هم می زنیم. هل یا وانیل و یک سوم پودر قند را اضافه کرده، آن را تا 5 دقیقه به هم می زنیم . سپس نصف پودر قند باقیمانده را اضافه کرده و به هم می زنیم و بقیه پودر قند را هم اضافه می کنیم. زمان به هم زدن پفک گردویی، باید 15 دقیقه طول بکشد و در آخرین مرحله بیکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده، به زرده می افزاییم. درآخرهم گردو را افزوده و با قاشق کوچکی از مایع برمی داریم و روی کاغذ روغنی که درسینی قرار داده ایم ، با کمی فاصله و در طبقه وسط فر با حرارت ملایم قرار می دهیم ، تا پفک ها پخته و کاملاً خشک شوند. حرارت فر 300 درجه فارنهایت و زمان پخت 15 دقیقه است.
منبع: http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=3339