آشپزی اینترنتی

آموزش پخت انواع غذاها و دسرها و سالادها

آشپزی اینترنتی

آموزش پخت انواع غذاها و دسرها و سالادها

خورش بادنجان

 

مواد لازم:

750 گرم

گوشت گوسفندی بدون استخوان

11-10 عدد

بادنجان قلمی

3 قاشق سوپخوری

پیاز سرخ شده

5-4 عدد

گوجه فرنگی متوسط

یک دوم فنجان

غوره بی دانه

یک دوم فنجان

آبغوره

نصف فنجان

رب گوجه فرنگی

به قدر کافی

نمک و فلفل

طرز تهیه:

گوشت را خرد کرده ، می شوییم و با کمی روغن تفت می دهیم تا به روغن بیفتد. پیاز سرخ شده را با 3 لیوان آب وکمی فلفل با حرارت ملایم می پزیم. پوست بادنجان را پس از شستن گرفته، وسط آن را شکاف کوچکی داده، در کاسه آب نمک قرار می دهیم. بعد از20 دقیقه آن را در آبکش قرار می دهیم تا آب بادنجان ها کشیده شود. بادنجان ها را با حرارت متوسط سرخ می کنیم، تا مغزپخت شوند. بعد از سرخ شدن بادنجان، غوره و رب گوجه فرنگی را تفت می دهیم و به خورش اضافه می کنیم.

بعد از پخت گوشت، به مدت ده دقیقه بادنجان ها را کنار گوشت می چینیم. آبغوره و نمک را نیز اضافه می کنیم. بعد از جا افتادن خورش آن را در ظرف می کشیم. بادنجان ها را با گوجه فرنگی های حلقه ای و سرخ شده تزئین می کنیم. خورش بادنجان را با مرغ هم می توان درست کرد.

در صورت تمایل می توانید به جای آبغوره، نصف فنجان آب انار اضافه کنید که بسیار خوشمزه خواهد شد.

 

منبع: http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=6812

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد